DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Lynafbalancering af alkohol og sukkertrang med en tændstik og os på sidelinjen

00056
kr49.00
E-BEHANDLINGSTAVLE: LÆR MED TAVLEN (OG OS I BAGHÅNDEN) AT OPLØSE SELV EN EKSTREM ALKOHOL /SUKKERTRANG MED 1-2 TRYK I DIT ØRE…
På lager
1
Produkt detaljer
Er overdreven alkohol eller sukkertrang et tilbagevendende problem i dit liv...?
Så lær at behandle dig selv eller andre ud fra en lynbehandlingsmetode - med de 2 mest effektive punkter hentet fra ørepunkturen samt tryk udført i dit øre med en ganske almindelig tændstik...

Du får i dit download et tavlesæt kun bestående af det mest nødvendige - nemlig en øretavle med tilhørende kort brugsanvisning og adgang til hurtighjælp & kontakt med os på sidelinjen.

Her lærer du så på 5 minutter at ophæve trangen bare med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.
Ofte vil du endda med kun 1 - 2 tryk kunne opløse trangen her og nu - og under alle omstændigheder skal der kun få behandlinger til, for at du kan mærke en virkelig forskel....
Tavlen bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på områder som uvaner, trangm vægt og lignende områder.
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der vel at mærke kommer indefra.

Du lærer lige præcis det nødvendige til, at du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Bare følg TAVLENS punktanvisninger og brug den helt enkle behandlingsform vi angiver, så vil du fra starten med dit tryk kunne skabe noget, der virker som små mirakler.

Der medfølger nøjagtig som med vores e-kursusbøger, hæfter og behandlingsmoduler mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


OBS:

Denne metode virker både som supplement til andre behandlinger og kan stå alene som selvstændig grundbehandling på området.

Den vil også i øvrigt også have effekt, hvis du har en tilsvarende overdreven trang til chips eller lignende usundt.


Du kan som køber af e-tavlen gratis bruge os som sparring over e-mail ved at vælge: Standardbruger...

Eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den noget større pakke: Tavlehjælp (svarer til PLUSpakken fra e-kursusbøgerne - men er billigere) til dit arbejde med e-kurset.

Alle supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Vi har bestræbt os på at alle har mulighed for at læse e-tavlerne, der enten kan læses af standardprogrammer eller gratis læseprogrammer på din PC, TABLET eller SMARTPHONE .

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af tavler, hæfter, og bøger i dit velkomstbrev eller i sidemenuen på hjemmesiden...


Førstehjælpstavlen er den korteste form af vores udgivelser - du får en øretavle kun med de allervigtigste punkter.

Der er ikke forklaringer og valgmuligheder - kun en enkel anvisning, som du bare skal følge.

Førstehjælpstavler er 1-2 sider * Behandlingstavler er fra 2 - 9 intense sider *

* Hæfter fra 10- 25 sider * Bøger fra 25 - 250 sider *


Denne e-kursustavle er udgivet i følgende formater: PDF, HTML5, EXE, FBR, MOBI og EPUB - og desuden som APP(Mac) i testversion


Gem dette produkt til senere