DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på vægt og spiseproblemer med selvhypnose

00039
kr99.00
KURSUSBOGEN ER ET SELVSTUDIUM MED OS PÅ SIDELINJEN, SÅ DU UNDERVEJS KAN FÅ AL DEN HJÆLP DU BEHØVER FOR AT LYKKES...
På lager
1
Produkt detaljer

Selvhypnose er helt enkelt den mest enkle form at skabe en forandring i selv - også når det gælder spiseproblemer af næsten enhver art...

Metoden kan bruges til at ændre såvel fysiske som psykiske tilstande - men også når det gælder selv fastlåste uvaner eller fejltanker.

Vi har skabt en metode, der går dybt og med succes kan udføres af enhver...

Med få minutters indsats om dagen i en lille måned er det muligt at forandre selv store ting i dit liv både psykisk og fysisk.

E- kursusbogen her giver dig nemlig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre selvhypnosen på målrettet vægt, appetitløshed, sukkertrang, kræsenhed og andre spiseproblemer...

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med din selvbehandling.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som selvhypnosen er bygget op af.

Der medfølger til denne kursusbog som til alle vore øvrige e-bøger supervision til dit arbejde med kurset fra bogens forfatter.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om fastlåste tilstande, hvor der ligger underbevidste hændelser og angst til grund henvises der i stedet til målrettet hypnose på det område der dækker tilstanden eller direkte hypnoterapi i klinik eller over Skype.
Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....
DU FÅR DENNE E-KURSUSBOG I FØLGENDE FORMATER:

PDF, FBR, EPUB3,EXE. HTML5 og som testversion i APP til MAC

Gem dette produkt til senere