SØVNHYPNOSE – EN METODE SOM PÅ ALLE OMRÅDER KAN FORANDRE DIT BARN INDEFRA..

EN METODE SOM ALLE FORÆLDRE KAN LÆRE UDEN VIDERE - KRÆVER KUN 5 MIN. PR DAG AT UDFØRE...

Søvnhypnosemetoden er ikke, som navnet ellers kunne antyde, kun et redskab til at afhjælpe søvnproblemer i dit barn med.

Tværtimod står du her med en behandlingsform hvormed du kan gå ind at påvirke og forbedre langt de fleste  tilstande, lidelser og uvaner som dit barn måtte trækkes med.

Det er os simpelthen en gåde, at metoden ikke er langt mere udbredt og brugt både i mere professionelle rammer og i de små hjem rundt omkring.

Alle forældre kan uden videre lære  og udføre metoden og alle børn kan, hvis de selv ønsker forandringen, tage imod og forandre sig på denn enkle måde.

Dertil kommer at metoden også kan bruges præventivt.  

Du kan blandt andet som en del af den generelle opdragelse forebygge og præge dit barns hele udvikling og kommende selvsyn allerede fra starten, hvis det er det du ønsker.

Metoden rummer nemlig mulighed for at  man allerede taler ind i fosterlivet  idet målgruppen går fra den sidste del af fostertilværelsen og frem til 9 år alt efter modenhed.

Det er endda lavt sat for i pricippet kan man også bruge metoden i voksenlivet her overhales den bare af andre selvhypnoseformer der er nemmere at bruge rent praktisk.

 

Hvad er søvnhypnose så i praksis?

Tja metoden er vel nærmest en form for selvhypnose, der tales ind i et andet individ efter aftale og med gode hensigter.

Man kan nemlig, ligesom i al anden hypnose, forandre noget varigt i en anden varigt og sundt, hvis personen ikke selv ønsker forandringen.

Så skal du lave søvnhypnose med dit barn skal du, når vi ser bort fra foster og babyer have en klar kontrakt om at begge parter ser problemet og ønsker præcis den form for forandring, som du lægger ind.

Selve søvnhypnosen kan som udgangspunkt udføres på to måder nemlig det vi kalder Den klassiske metode og Billedmetoden,

Kort fortalt består den klassiske metode helt enkelt af en slogansætning som man dag efter dag hjernevasker ind i barnet, hvor  billedmetoden mere kreativt benytter sig af små varierede meget billedlige historier, som forstærker målet.

Grunden til at metoden kaldes søvnhypnose er i øvrigt at den skal udføres lige inden eller lige efter, at barnet falder i søvn, da hjernebølgerne her er optimale for påvirkning – samtidig med at der her er en masse putningsritualer, som behandlingen bliver en naturlig del af.

Det er endvidere vigtigt at man konsekvent gennemfører behandlingen hver dag i 4 uger og at det er den samme person, der gør det.

Som et fingerpeg vil behandlinge tage ca. 5 minutter af jeres tid pr. aften men for de fleste bare vil det bare være en naturlig del af de ritualer der ellers er ved sengetid.

Har du lyst til at høre mere om metoden er du mere end velkommen til at kigge ind på  Hypnoseværkstedet’s børneside: Hypnose med Børn  eller ringe til os mellem 8.00 og 18.00 alle ugens 7 dage.

Hvordan kommer du i gang

Vi giver i klinikken eller online  gerne en til en kurser af  op til et par timer varighed, hvor du lærer teknikken specifikt udmøntet på dit barn.

Eller du kan her se og købe e-kursusbogen i vores onlineboghandel:

Få styr på dit barns problem med søvnhypnose + os på sidelinjen (alternativeboghandel.dk)

OBS: I begge tilfælde har du  os med på sidelinjen i dit forløb  –  selvfølgelig  alt efter dine behov og ønsker.

annonce