HYPNOTISK RYGESTOP – SOM DU ALDRIG HAR RØGET ;-)

SE HVORDAN DET KAN LADE SIG GØRE AT NULSTILLE DIG TILBAGE TIL DIN OPRINDELIGE RØGFRIHED

Selvom vores effektive rygestop startede for over 30 år siden ved brug af øreakupunktur – er det siden 2005 hypnosen, der har fyldt som redskab her.

Hypnosen kan bare meget mere –  idet behandlingen går direkte ind i underbevistheden og her fjerner alle facetter af afhængigheden.

Du kan selvfølgelig stadig få et rygestop med øreakupunktur og er du meget klar til at slippe cigaretter eller andre nikotinpræparater er det en god og prisvenlig metode.

Har du stadig steder hvor du nyder din last eller er du på anden måde usikker på om du er 100 % klar, så anbefaler vi altid en hypnosevariant til dit succesfulde rygestop.

Du kan finde meget mere om vores rygestop på vores hovedside Hypnoseværkstedet  – men først og fremmest på vores specialside  Rygestopspecialisten  – samt den lille onlineboghandel Den alternative Eboghandel, hvorfra vi sælger alle vores selvhjælps udgivelser.

Du kan herunder finde link, der kan vise dig, hvad vores forskellige rygestop bygger på, hvordan de foregår m.m.

 

For det første kan du her få ind og finde link til alt det, der danner baggrunden for vores tænkning om afhængighed, rygevaner, metodevalg og meget andet om rygestop, som vi har opbygget gennem mere end 30 år i branchen.

 

Her kan du helt gratis hente 2 e-bøger, der gør dig klar og forbereder dig til dit endelige rygestop – da de er lavet til vores hypnosese lvhjælpsmetode, er der meget effektfulde  hypnotiske elementer gemt i begge udgivelser ;-).

 

Rygestop i klinikken foregår nemlig på mange måder ligesom de øvrige behandlinger vi foretager – dog tager det oftest længere tid da vi skal hele vejen rundt om dine vanemønstre og meget andet inden behandlingen. Så er nu nysgerrig på hvordan det foregår. omgivelser og det der er vigtigt før, under og efter behandlingkan du se det her

 

Her finder du hjemmesiden til de, der fortrækker at få deres hypnotiske rygestop hjemme hos dem selv over et videolink via Skype, Meet eller Messenger. Metoden er tilnærmelsesvis lige så effektiv for langt de fleste.

Bor du langt væk (vi har ofte danskere bosat i andre lande) eller føler du dig bedre tilpas i dine egne rammer er det bestemt en god mulighed, når det gælder rene vaneting.

 

Her får du et link til reolen i Den  alternative E-boghandel, hvorfra vi sælger alle vores udgivelser med selvhjælpskurser til rygestop, hvor du altid har os med på sidelinjen. 

(Du kan i reolen også finde rygestop, der bygger på øretryk, hvis denne metode  passer dig bedre.)

 

Dette er så absolut et godt valg for dig, der ønsker en rigtig hypnosebehandling, men måske synes at det er dig lidt for dyrt.

Selv om behandlingen er en standardbehandling  er den nemlig stærk nok til at virke fuldt ud påde fleste, der oprigtigt ønsker røgfrihed.

OBS: Du har i alle vores selvbehandliger os med på sidelinjen alt efter dine ønsker og behov.

 

En anden effektiv metode, hvor du via en e-kursusbog lærer at opbygge og udføre et effektivt rygetop ved at hjernevaske dig selv med en simpel metode. Også her har du mulighed for at have os med på sidelinjen i dit forløb.