Derfor er arnikatinktur et rent vidunder middel…

LÆS HVORFOR ARNIKA PÅ ALLE MÅDER ER GAVEN TIL DINE LEDPROBLEMER OG LÆR FREMSTILLING HER

Har du forstuvninger eller andre hævelser kombineret smerter i dine led?

Så vil vi uden betænkeligheder anbefale dig at at få fat i et udtræk af arnikablomsten.

Arnika er nemlig helt uden sammenligning naturens helt store helbreder til sådanne ledproblemer.

Forstuvninger, hævelser, ødemer og endda også nogle betændelsestilstande formår denne vidunderplante at opløse bedre end noget andet middel.

Virkningen af Arnikatinktur er oven i købet  lige så hurtig, som den nærmest er magisk.

Selv kraftige forstuvninger lægger sig synligt inden for få timer – og Arnika virker selv på gamle skader, som du har trukket med i månedsvis.

Du kan vælge at købe tørrede arnikablomser og trække den ud som te eller olieudtræk eller du kan købe et færdigt produkt der er trukket ud med alkohol, som en tinktur – eller er overført til en salve, som man ser i sportssalver.

Salven vil vi helt fraråde dig, da den oftest ikke vil virke, fordi der er alt for lidt arnikaudtræk i og dette oven i købet  oftest er udvundet af en billig svagtvirkende art.

Det samme gælder i øvrigt for rigtig mange af købetinkturerne, hvor man af økonomiske årsdager også vælger at bruge den mexikanske art af Arnika, så se dig rigtig godt for , når du køber.

Rigtig arnikatinktur skal være lavet på Arnica Montana, som gror i højderne i alpeområdet

Udtrækket i vand eller olie er i sig selv virksomt – men vi vil alligevel anbefale dig i stedet at lave et udtræk i alkohol, da dette udtræk er det mest effektive og samtidigt er konserverende.

 

Vi har i denne sammenhæng lavet et e-kursushæfte, hvor du på en let måde kan lære alt om at fremstille den helt rigtige og virksomme tinktur af de tørrede arnikablomster.

Vel at mærke en tinktur, der slår alle tilsvarende købeprodukter med længder!

Ligesom vi efterfølgende klæder dig på til at kunne behandle forstuvninger og andre smertende hævelser omkring dine led med din egen tinktur.

Kort sagt er alt lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring.

Glem alt om sportscremer og dyre specialforbindinger – din hjemmelavede tinktur er mere virksom end alt, hvad du kan købe i dyre domme…

 

En lille portion tørrede arnikablomster og en flaske billig vodka er i virkeligheden alt, hvad du behøver at investere i, når du først har downloadet kursusbogen – og så er du i godt gang.

Men lav rigeligt – for når dine familie og venner først har set , hvad du og tinkturen kan hjælpe dem med – står de i kø for at få del i dine dyrbare dråber.. 🙂

 

 

Du kan via Bestillingsknap se mere & dovnloade dit kursusmateriale straks efter betaling…