Hvorfor er hypnose eller rettere børnehypnoterapi den helt rigtige behandling for dit barn

HYPNOSE & HYPNOTERAPI VIRKER HURTIGERE OG LANGT NEMMERE PÅ BØRN END PÅ VOKSNE - LÆS DET OG MEGET MERE OM HYPNOTISK PÅVIRKNING AF BØRNBØRNE

Svaret ganske enkelt: Det skal du fordi denne behandlingsform hos børn virker både hurtigere og langt dybere end alle andre terapiformer – og det endda med varig effekt.

Metoden er udviklet, så den er tæt på den måde som børn normalt tænker og forestiller sig ting på.Desuden er virkemidlerne i hypnose en tro kopi den måde som børn naturligt udvikler sig på, når de forandrer sig naturligt.

Du kan via links herunder gå ind og se meget mere om den behandlingsform,  vi har udviklet til arbejdet med børn.

De forskellige links  fører til aktuelle sider på Hypnoseværkstedets hjemmeside – eller emneområder på vores 2 specialsider om børnehypnose og hypnoterapi med børn.

Desuden er der  et link, hvor du kan se jeres muligheder for at få behandlingen udført som fjernhypnose over et videolink – samt et,der fører dig direkte ind på relevante børnereol i Den alternative E-boghandel, hvorfra vi sælger vores udgivelser om selvbehandling med os på sidelinjen.

 

Her finder du noget vi har skrevet om de fordele der er ved at vælge en hypnotisk behandling til sit barn.

 

Læs her lidt om, hvad hypnoterapi kan sat over for almindelige hypnose.

 

Via dette link kan du læse lidt om børnebehandlingen  men du kan også hente vores patientvejledning, hvor den sidste del er henvent direkte til forældre / børn.

 

Desuden finder du her e-bogen: sådan fremmer du virkningen af hypnose hos dit barn – de 10 bud til at forstærke virkningen af hypnose og hypnoterapi.

 

Hvis du vil vide lidt mere om os og vores baggrund, finder du det her i adfsnittet,

 

I afsnittet her kan du se mere om hvordan behandlingen kan foregå hvis I bor lang væk – eller der er andre årsager til at I ikke kan komme til os i klinikken.

 

i de sidste år har vi udgivet og udgiver fortsat en række selvhjælpsmaterialer som E-kursusbøger, hæfter, behandlingstavler og behandlingsmoduler hvor du kan lære at behandle dig selv eller andre.

Rigtig  mange af af udgivelserne kan også bruges på børn og nogle er endda specifikt udarbejdet til at forandre sit barn med – den sidste gruppe har vi samlet på  REOL: BØRNEBEHANDLINGER i  Den alternative E-boghandel.

 

Her kan du gå ind hvis du lige vil orientere dig om alt det praktiske, priser, betalingsmuligheder etc.