DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på ressourcerne i din ADHD – med os på sidelinjen

00054
kr0.00
E-KURSUSBOG: SE HVAD DU KAN FÅ UD AF DIN FANTATISKE ADHD/HELHEDSHJERNE MED OS PÅ SIDELINJEN
På lager
1
Produkt detaljer

Uddrag fra e- kursusbøger i serien Få styr på ADHD med hypnose og alternative metoder

E-bogen indeholder uddrag og samskrivninger fra flere af vores alternative udgivelser inden for hypnose, selvhypnose og øreakupunktur målrettet ADHD.

OBS. for dig der har hentet bogen tidligere kan du hente den indtalte version her


Du kan i denne e-bog (og vores andre udgivelser) finde et alternativt syn på ADHD, der afviger ikke så lidt fra de gængse forestillinger med evig udgangspunkt i lidelse og problemer.

Gennem de mere en 30 år vi har arbejdet med ADHDområdet i forskellige sammenhænge har vi udviklet en forståelsesramme ud fra et alternativt syn på det, at have den hjerneform som bl.a. ADHDhjernen hører under.

Samtidig har vi skabt supplerende redskaber, der bl.a. bygger på hypnotiske redskaber og elementer hentet fra alternative behandlingsformer

Vi ser og viser dig både i vores klinikker og udgivelser først og fremmest den positive vinkel - og lærer dig, hvordan du selv kan vende dit fokus på det din hjerne er god til.

Du lærer at bruge både forståelsesrammen & de hypnotiske redskaber og alternative behandlingsformer hjemme hos dig selv - men med os på sidelinjen...

Denne e-bog giver dig kort fortalt et lille overblik og først og fremmest en lyst til at udforske alle de muligheder, der er, for at også du, kan åbne for de muligheder din turbohjerne indeholder...


Du bliver først og fremmest præsenteret for det vi kalder for helhedshjernen, for det er bestemt ikke kun personer med en ADHD diagnose, der har en anderledes hjerne med de muligheder på godt og ondt, som vi her beskriver.

Desuden beskriver i de forskellige afsnit hvad der afskiller denne helhedshjerne fra standardhjernen og hvordan du kan tackle dens besværligheder og udnytte dens fordele..


Selvom bogen er en gratisudgivelse - kan du stadig tilkøbe supervision med et almindeligt PLUSbrugerskab her.Bogen er udgivet i flere formater som PDF, FBR, HTML5, EPUB3, EXE, MOBI - OG EN TESTVERSION SOM APP TIL MAC

Du kan putte e-bogen i kurven og "købe" den til 0 kr. for alle versioner - men vil du kun have PDFudgaven, kan du downloade den direkte her herunder:

Se eller download: Få styr på ressourcerne i din ADHD med os på sidelinjen (PDF)

Eller lyt til den oplæste version her (MP3)
Denne e-bog er udvikles løbende i takt med, at vi henter afsnit ind fra artikler eller nyudgivelser i serien
Gem dette produkt til senere