DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på trang til alkohol med selvhypnose +os på sidelinjen

00065
kr99.00
E-KURSUSBOG
På lager
1
Produkt detaljer
  • Er alkohol en irriterende vane, som igen og igen tager over og ødelægger dine gode fortsæt...
  • Bliver et enkelt glas til en halv flaske eller mere...
  • Eller fylder alkohol helt enkelt bare mere i dit liv, end du ønsker det?

Så er selvhypnose en enkel og effektiv metode til at skabe en forandring i dig og dine vaner.

Og nok så vigtigt:

Metoden kan uden videre bruges af enhver, der oprigtigt ønsker en forandring!Selvhypnosen i vores form kan nemlig bruges til at ændre såvel fysiske som psykiske tilstande - også når det gælder selv fastlåste uvaner og fejltanker.

Den er let at lære og alt hvad du behøver er bare at følge de helt enkle ting, vi lærer dig i kursusbogen - både når det gælder konstruktionen & udførelsen.

Vi har med andre ord skabt en metode, der går dybt og med succes, kan udføres af enhver...

Med få minutters indsats om dagen i en lille måned er det muligt at forandre selv store ting i dit liv, både psykisk og fysisk.

E- kursusbogen her giver dig en meget enkel brugsanvisning i at udforme og udføre selvhypnosen på - målrettet opløsning af din alkoholtrang.

Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation, hvilet er en stor del af nøglen til succes.

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at lykkes med din selvbehandling.

Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit så du trin for trin lærer de redskaber og grundregler, som selvhypnosen er bygget op af.Der medfølger til denne kursusbog, som til alle vore øvrige e-bøger, supervision til dit arbejde med kurset fra bogens forfatter.

Selvhypnose kan lette de fleste tilstande og lidelser og er især egnet til at forandre uvaner og opnå varige forandringer med.

Hvis der er tale om fastlåste tilstande, hvor der ligger underbevidste hændelser og angst til grunde for din afhængighed - henvises der dog i stedet til målrettet hypnoterapi i klinikken eller over Skype.Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....
DU FÅR DENNE E-KURSUSBOG I FØLGENDE FORMATER:

PDF, FBR, EPUB3, EXE, HTML5 og som testversion i APP til MACGem dette produkt til senere