DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

KASSEMODUL: Betal: PLUSbruger - E-kurser og Behandlingsmoduler

00015
kr150.00
Betalingsmodul PLUSbruger
På lager
1
Produkt detaljer

Køb PLUSbruger-versionen af din rådgivning/superversion til vores "Få styr på" E- kursusbøger & behandlingsmoduler her.

(Prisen for et PLUSbrugerskab er en enhedspris til stort set alle vores udgivelser.
Dette gælder dog ikke nogle af udgivelserne i ADHD-serien, hvor du skal tilvælge ADHD brugerskab til store e-kursusbøger)

OBS.: Det vil i alle tilfælde være billigere at købe PLUSbrugerskabet direkte sammen med din e-kursusbog eller dit behandlingsmodul (100 kr i stedet 150 kr)!


Du får med dette tilkøb mulighed for en række fordele og en direkte live hjælp undervejs i dit arbejde med kurset, du kan se nærmere om plusfordelene her:

PLUSbruger eller standardbruger | Hjemmebehandlinger.dk

Dette køb er for dig, der har fravalgt at tilkøbe den udvidede hjælp fra starten ved dit køb - eller for dig, der senere ønsker en forlængelse af dit PLUSbrugerskab
Du har med denne bog uanset om du vælger PLUS eller standard adgang til professionel hjælp fra en erfaren terapeut på bogens område.
Begge gælder et halvt år fra du aktiverer tjenesten ved at sende eller sms'e dit navn og købsnummer til 21958290 eller ved at oprette dig her:

Tilmeld Standard-bruger

Tilmeld PLUS-bruger

OBS. : Al kommunikation efter at din bruger er oprettet – foregår derefter ud fra de anvisninger, der er i din kursusbog eller dit behandlingsmodul...

Sådan får du rådgivning og vejledning
Alle vore hjemmebehandlingsmoduler indbefatter vejledning og rådgivning fra en behandler med mindst 10
års erfaring på fagområderne.
Rådgivning & vejledning indbefatter alt på området du ønsker behandling for - ud fra de behandlingsformer i hæftet eller bogen du har købt.
Desuden hjælper vi dig gerne med selve den praktiske udførelse og, i begrænset form, med installering og tekniske problemer ved opstart.
Vi er ikke eksperter i den tekniske del – men materialerne er lavet i gængse programmer og filtyper, så det skulle være lige til.
Du bruger rådgivningsmodulet ganske enkelt ved første gang du sender et spørgsmål, eller umiddelbart efter køb, at tilmelde dig med: dit navn, købsnummer, e- mail, samt evt. mobilnummer, skypenavn eller Messenger bruger ved den udvidede pluspakke.
Begge pakker gælder 180 dage, så du har rigelig tid til at bruge os, og få succes med din behandling!
Husk altid at opgive navn og købsnummer, når du henvender dig.

Gem dette produkt til senere