DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Førstehjælp ved alkohol eller sukkertrang med punkter fra øreakupunktur

00063
kr49.00
E-FØRSTEHÆLP: FØLER DU DIG SOM SLAVE AF DINE VANER, NÅR DET GÆLDER ALKOHOL, SUKKER ELLER SNACKS ER DEN HURTIGE LØSNING LIGE HER!
På lager
1
Produkt detaljer

Kan du ikke styre din trang til et glas for meget, din søde tand - eller for den sags skyld snacks eller andet usundt.......


Så lærer vi dig i denne lynbehandlingstavle, med en simpel tændstik eller dine fingerspidser, at skabe dit eget lille mirakel - og med få tryk overvinde trangen.


Punkterne i dit øre, som du skal bruge, er nøje udvalgt fra over 30 års erfaring med øreakupunktur i klinikken.

Det trangpunkt vi nogen gange kalder for "sukkertrang" er ofte udslagsgivende for at opløse en overdreven trang, også i alkoholafhængighed - og punktet kan ofte tåle at stå alene i et behandlingssæt...

Forstærkerpunktet til trangpunkterne er med som supplement - men kan efter nogle få behandlinger også være punktet du vedligeholder og akutbehandler med.

Det tredje hjul i den pefekte hjælp, er et punkt der beroliger og afbalancerer både krop, psyke og energisystemet.


Orker du ikke at gå på kur, lave dit liv om - eller følge nogle af de mange gode råd, du bliver mødt med fra alle sider?

Så deler vi her i tavlen, den nøgle vi bruger til at fjerne en ellers ødelæggende trang med, her og nu.

En behandling kan udføres på få minutter - og du mærker oftest allerede undervejs, at energierne forandres - og trangen opløser sig selv lidt efter lidt indefra.


Hvad får du helt konkret

Du får det vi kalder for en førstehjælpstavle, bestående af en øretavle med tilhørende brugsanvisning / vejledning + en video af trykketeknikken, samt mulighed for hurtighjælp & kontakt alt efter dine behov og ønsker.

Her lærer du i kursusformat at ophæve tilstanden med en ganske almindelig tændstik, en anden simpel trykstav eller dine fingerspidser.
Teknikken og punkterne du møder bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på dette og lignende områder.
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der vel at mærke kommer indefra.

Du lærer lige præcis det allermest nødvendige til, at du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Bare følg punktanvisningen og brug den helt enkle behandlingsform vi angiver, så vil du - eller den du behandler - fra starten kunne mærke, at der sker noget med trangfornemmelsen.

Der medfølger, nøjagtig som med kursusbogen på området, mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.


OBS:

Hvis du vil gå i dybden, vide mere om punkter og teknikker - og have langt flere behandlingsmuligheder, anbefale vi, at du i stedet køber en af disse udgivelser:

E-kursusbog: Få styr på SUKKERTRANG med øreakupunktur og os på sidelinjen (alternativeboghandel.dk)

E-kursusbog: Få styr på ALKOHOLTRANG med øreakupunktur + os på sidelinjen (alternativeboghandel.dk) (Udkommer MAJ 2023)

Det samme gælder, hvis din alkohol eller sukkertrang er af en mere kompliceret art - og ikke bare en overdreven trang eller vane....


Sådan hjælper vi dig undervejs

Du kan som køber af materialet gratis bruge os som sparring over e-mail eller chat ved at vælge: Standardbruger...

Eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den noget større PLUSpakke til dit arbejde med din førstehjælpstavle.

Alle supervisionspakker løber i 180 dage - du kan se mere om dem ved at klikke her.

Vi har bestræbt os på at alle har mulighed for at læse udgivelserne, der kan læses enten af de indbyggede standardprogrammer eller gratis læseprogrammer, du kan hente til din PC, TABLET eller SMARTPHONE .

Se mere om hvordan og med hvilke programmer, du kan læse de forskellige udgaver af tavler, hæfter, og bøger i dit velkomstbrev eller i sidemenuen på hjemmesiden...


Om de forskellige formater vi udgiver i

Tavlerne er den kortere udgave af vores e-kursusbøger - du får her kun de allervigtigste punkter og en enkel kort metode.

Der er ikke mange forklaringer og valgmuligheder - kun det du skal bruge for at forandre her og nu.

Vejledende er:

Førstehjælpstavler 1-5 sider * Behandlingstavler fra 5 -10 sider *Hæfter fra 10- 25 sider *

* Bøger fra 25 - 250 sider *

Gem dette produkt til senere