DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på rygestop med øreakupunktur

00005
kr99.00
+ os på sidelinjen
På lager
1
Produkt detaljer

Om kursusbogen

Hvorfor slås med din rygetrang, når du ved at aktivere kroppens iboende, selvhelbredende kræfter, kan skabe en naturlig røgfrihed, der kommer indefra og hjælper dig med at gøre cigaretterne ligegyldige.

Du lærer i denne kursusbog at udføre en rygestopsbehandling med en enkel form for øreakupunktur.

Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan gøre dig selv eller dine nærmeste røgfri, med udgangspunkt i de samme metoder, der bruges i klinikken.

Punkt for punkt forberedes du til at kunne udfører rygestoppet enkelt og let på dig selv eller andre.

Forfatteren tager dig ved hånden og med redskaber som en ganske almindelig tændstik, lærer du stort set at opnå den samme effekt som den professionelle behandler i klinikken.

Du får bogen i hele 3 E-bogs udgaver: EPUB, HTML og PDF

Desuden medfølger en E-bog der giver dig al den viden, der ligger bag rygevaner, rygetrang og frem for alt et vellykket rygeSTOP for altid + og 2 øretavler til behandlingen.

Under købet tager du stilling til om du vil have vores hjælp undervejs - enten i en gratis version eller i en udvidet købeversion.

Denne E-kursusbog er en del af en større serie af hjemmebehandlinger med hypnose og alternative behandlinger, som udgivelsesplatformen Hjemmebehandlinger.dk løbende udgiver.

Seriens to forfattere, der i mange år har drevet en terapiklinik med hypnose og alternative behandlingsformer, har omformet nogle af de effektive redskaber de bruger i klinikken, til en form for hjemmebehandling, som enhver kan anvende.

Bogen er skrevet til lægfolk, men kan med fordel også læses af zoneterapeuter og andre behandlere, der vil udvide deres behandlingsområde.

Der medfølger som noget enestående for selvbehandlingsbøgerne, muligheden for at få supervision og rådgivning af bogens forfattere undervejs.Sådan gør du:

Du downloader efter endt bestilling / betaling kursets moduler via link, som du får tilsendt umiddelbart efter.

Gem dette produkt til senere