DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på iskias med øreakupunktur + os på sidelinjen

00034
kr160.00
E-KURSUSBOG: Lær at opløse en iskiassmerte med et enkelt tryk på få sekunder!
På lager
1
Produkt detaljer
Er iskias et tilbagevendende smertende problem i dit liv...?
Så lær at behandle dig selv eller andre med øreakupunktur til hjemmebrug!
I denne målrettede e-kursusbog lærer du at ophæve smerten med en ganske almindelig tændstik eller anden simpel trykstav.
Ofte vil du endda med 1 tryk i nogle få sekunder på magisk vis kunne opløse det meste af smerten her og nu....
Du får i bogen en punktsamling, der bygger på mere end 30 års klinikerfaring med øreakupunktur på iskiasområdet.
Samtidig lærer du flere forskellige teknikker og metoder så du kan forstå & angribe problemstillingen fra flere sider, når du støder på et iskiaslignende tilfælde der ikke giver sig ved lynbehandlingen.
Alt sammen er lagt tilrette, så du på en let forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der vel at mærke kommer indefra.

Du lærer lige præcis det nødvendige til, at du bagefter er i stand til at udføre behandlingen med et minimum af viden - men alligevel med et godt resultat.

Desuden medfølger i sidste del og bogen et behandlingskompendium hvor de forskellige områder bliver uddybet, så du bedre forstår baggrunden for behandlingsmåden....

Eller du kan slå op her for at finde et tryk eller en bestemt behandlingsform, hvis du har brug for det undervejs...

Som udgangspunkt kan du dog lave din behandling ud fra første del af bogen:

Bare følg bogens punktanvisninger og brug de helt enkle behandlingsformer vi angiver, så vil du fra starten med dit tryk kunne skabe noget, der virker som små mirakler.

Der medfølger nøjagtig som med alle vores andre udgivelser mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Se indholdsfortegnelsen her...


OBS:

HVIS DU KUN VIL VIDE DET ALLERMEST NØDVENDIGE OG NØJES MED AT HAVE VORES ALLERMEST ANDVENDTE METODE - KAN DU UDMÆRKET NØJES MED AT KØBE: LYNBEHANDLINGSTAVLEN TIL ISKIAS


Du kan som køber af e-bogen som standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pluspakke til dit arbejde med kurset.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Vi har bestræbt os på at alle har mulighed for at læse e-bogen optimalt - den er derfor udgivet i flere forskellige gængse filtyper, der enten kan læses af standardprogrammer eller andre gratis læseprogrammer på din PC, TABLET eller SMARTPHONE .

Se mere om hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...

Gem dette produkt til senere