DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på dine meridianbaner med lydsvingninger

00011
kr0.00
E-BEHANDLINGSMODUL
På lager
1
Produkt detaljer

Dette produkt er oprindelig udviklet til at skabe ro og balance i personer med ADHD, men kan bruges understøttende af alle, der har brug for at genfinde balance i krop eller psyke.

Meridianafbalanceringen er således gavnligt ved stort set alle ubalancer, uvaner og urotilstande og kan ofte være den helt rigtige grundbehandling - for at du kan forandre dig selv og at anden behandling kan virke efter hensigten.

Denne behandlingsmetode bygger på, at alle organer og energibaner har deres eget svingningstal.

Hvis et organ eller en meridianbane udsættes for svingningstal der er dens oprindelige søger alt levende mod dets ursvingninger og skaber sundhed.

Dette system kan påvirkes på mange måder og lyd er en af dem.

Lydsvingningerne du hører er frembragt ved hjælp af specialfremstillede stemmegafler, der præcis har kroppens 14 meridiansæts oprindelige svingningstal.

Desuden er audiobehandlingen tilsat afbalancerende OM - lyd (universets svingningstal) og pakket ind i et lag af afslappende musik i baggrunden.

Med høretelefoner på skal du for at skabe den ønskede effekt 1 gang dagligt over en cyklus på 28 dage lytte til behandlingslydene, der er lavet ud fra de 14 hovedmeridianers svingningstal.

Du skal ligge med lukkede øjne, afslappet på ryggen, med armene ned langs siden og udstrakte ben, medens du lytter til behandlingen..

Lydene skal høres med hovedtelefoner og med samme lydstyrke, som du normalt hører din yndlingsmusik med - men aldrig over en decibel, der kan skade dit øre - så hold dig altid under de anbefalede 85 decibel....

Når du har afbalanceret dig med en grundperiode, kan du efterfølgende med få behandlinger skabe balance, når der er brug for det.

Behandlingsmodulet kan både bruges præventivt og akut ved belastninger.

Denne behandlingsform virker generelt forbedrende på alle balancer såvel i kroppen som i psyken og kan bruges som selvstændig behandling eller supplement til alle andre behandlinger med hypnose.


Med i prisen er en gratis onlinevejledning over e- mail - så vi er der for dig med stort og småt, som du kommer i tvivl om under hele forløbet.

Ønsker du at udvide denne vejledning til at omfatte en mere detaljeret udgave med rådgivning og hjælp over video, Skype, Messenger, sms og sms kan dette tilkøbes direkte ved købet under fanen TILKØB til en særpris - eller senere her .

Gem dette produkt til senere