DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Få styr på ADHD, ADD, HYPERSENSIVITET & CDD med selvhypnose

00055
kr119.00
E-KURSUSBOG: En udvidet udgave af vores selvhypnosekursusbog, der er målrettet hele ADHDområdet.
På lager
1
Produkt detaljer

- Kunne du tænke dig at lære en hurtig og effektiv metode til at afhjælpe ADHD eller en af de nærliggende lidelser...
- Eller har du brug for hjælp til andre hyper- eller hypotilstande...

Så se mere her...

Så lær effektivt at behandle dig selv eller andre med selvhypnose til hjemmebrug målrettet ADHD, ADD, HSP, HYPOADHD, CDD eller SCT.

I dette e-kursusbog lærer du at neutralisereovenstående tilstande med en enkel teknik, som uden videre kan læres af enhver.

Selvhypnose er en forenklet form for hypnose, som ved en slags hjernevask skaber varige forandringer i dit sind og din krop.

E-kurset er lagt tilrette, så du derhjemme på en let og forståelig måde kan hjælpe dig selv eller dine nærmeste til en naturlig forandring, der kommer indefra.

Det får du med e-kursusbogen...
På de 106 sider i kursusbogen lærer vi dig i første del at tænke positivt og være opmærksom på de fordele det giver dig, at have det vi kalder en helhedshjerne.

Du får indsigt i over 30 års erfaring med at behandle og forstå ADHD ud fra et alternativt syn og med alternative metoder.

Resten af kursusbogen er helliget alt det, der danner grundlag for at kunne udforme og udføre en effektiv selvhypnose både generelt og mere præcist målrettet til ADHD, ADD, Hypersensivitet eller HypoADHD
Du lærer at lave det helt rigtige slogan til lige præcis dig og din situation.

Vi giver dig alle undertyper, symptomer og sidesymptomer en række bud på mulige slogans

Ligesom du lærer alt, hvad du skal tage højde for under udførelsen, for at du sammen kan lykkes med behandlingsforløbet.
Alt er stillet op i små enkle og forståelige afsnit, så du trin for trin lærer de grundregler og får de redskaber, som du skal bruge undervejs.
Nok så vigtigt har du os med på sidelinjen under hele dit forløb, alt efter ønsker og behov undervejs.Er der noget du vil vide, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os...

Mange hilsener

Helen & Jan

Den alternative E-boghandel....


DU FÅR DENNE E-KURSUSBOG I FØLGENDE FORMATER:

PDF, FBR, EPUB3,EXE. HTML5 og som testversion i APP til MAC

Gem dette produkt til senere